HTML

Nagykozár

Nagykozár mindennapjai.

Friss topikok

Linkblog

2009.07.24. 08:03 yerico1

A nagykozári honlap

Sajnos az eddigi helyzet, miszerint a nagykozári önkormányzat tagjai nem csinálnak semmit sem, továbbra is fennáll. Azaz nem teljesen, megmozdult valami, próbálkoznak. Igaz, nem a falu előremozdításában, hanem a lejáratásában kezdenek egyelőre kisebb sikereket elérni, de hát minden nem lehet egyszerre tökéletes.

Ha valaki megnézi a nagykozar.hu-t, mit talál rajta? Egy mocskos, szaros falut, ahol a lakók szétverik az új épületeket, az imkopentens faluvezetés meg ezt rakja hónapokon keresztül nyitóoldalra. Hagy szörnyülködjön a sok barom más települések lakója, hagy vegyük el a kedvét annak, aki véletlenül bekötött szemmel és vízágyon utazott a faluba telket nézni, tehát semmit sem vett észre a tankcsapdákkal tarkított utakból.

Tehát a falu szaros. Itt nincsenek virágok, itt nincsenek fák, nincs kulturális élet, semmi más sincs, csak szar. Ezt jó, ha mindenki tudomásul veszi. Ez már csak egy szaros falu. Minek ide költözni? Ez a nyugalom szigete? Ha a szar a nyugalom szinonímája, akkor valóban az.

Minek az ilyen falunak önkormányzat? Minek az ilyen falunak jegyző?

Szólj hozzá!

Címkék: falu szaros nagykozár


A bejegyzés trackback címe:

https://nagykozar.blog.hu/api/trackback/id/tr681264394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása